Anunțul a fost dezactivat!

11 Iunie / Parcul Carol | Spatiu Comercial | Trifazic | 6 X

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 1.590 EUR

KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE un SPATIU, in zona Parcul Carol, 11 Iunie.

Spatiu comercial la strada foarte circulata (si masini si pietoni) ce face legatura intre P-ta Regina Maria si Parcul Carol, in centru , accces unic 24h/24, fara vecini, cu intrare direct din trotuar, recent finisat, 106 mp utili + 14 mp demisol (pentru depozitare), 4 spatii separate + 2 intrari distincte din strada + hol + chicineta + toaleta cu dus + WC de serviciu in spate, toate utilitatile (centrala proprie, aer conditionat alarma, sistem de camere video, trifazic, rulouri de securitate pentru ambele intrari), securitate maxima.
Spatiul are locuri de parcare in fata, pe trotuar (6 locuri- ale primariei) si inca un numar similar de locuri de parcare pe partea cealalta a strazii, care pot fi folosite pentru clienti

Exista posibilitatea ca spatiul sa fie prelungit cu un spatiu la etaj, care e terasa imobilului, de 200 mp. Accesul la terasa nu e inclus in pret.

Nu se potriveste pentru: fast-food, supermarket, haine/ pantofi, locuinta sau productie.
Se potriveste pentru: servicii catre populatie/ servicii de infrumusetare, banca, firma de jocuri de noroc, reprezentanta comerciala, cabinet medical, magazin.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Broke Imobiliar : Angelo Popescu


Id intern: P41750

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici