Anunțul a fost dezactivat!

2 Camere | Bucurestii Noi - Bazilescu | Metrou | Prima Inchi

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 550 EUR

KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE un APARTAMENT 2 CAMERE , complet mobilat si utilat in zona Bucurestii Noi la 600 m de statia de metrou Bazilescu

Apartamentul se afla la prima inchiriere!

Pretul include pachetul de internet la cea mai buna viteza si televiziune prin cablu cu toate programele incluse (furnizor Vodafone)!

In Bucurestii Noi, zona de case, bloc 3 etaje plus mansarda locuibila, constuctie anul 2013.

Apartamentul este situat la etajul 2 , are 60mp utili, balcon in care se afla un dulap de depozitare, este complet mobilat, conform pozelor (mai putin obiecte personale), are centrala proprie, renovat in luna Iulie, un apartament modern, living open space cu bucatarie inchisa.

Masina de spalat este noua, TV smart in living nou in tipla, la fel si aerul conditionat montat in vara anului 2021, iar geamurile termopan care se deschid dispun de plasa de tantari.

In hol este un dulap pe colt, se poate folosi pentru depozitare, un cuier, un dulap pentru geci/sacouri si un pantofar incapator.

Este ideal ca si rezidenta pentru o familie sau un cuplu, care este in cautarea unui apartament intr-o zona selecta a orasului.

Va asteptam sa il vedem impreuna !

Agent: Ghetu Catalin


Id intern: P41186

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici