Anunțul a fost dezactivat!

2 Camere | Unirii - Budapesta | Loc de Parcare

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 84.000 EUR

KING IMOBILIARE va ofera spre vanzare un APARTAMENT 2 CAMERE , complet mobilat si utilat in zona Unirii situat pe strada Serban Voda

Apartamentul este situat la etajul 4, are 2 camere, buctarie (cu camara), 1 baie, 1 balcon mare (10 mp), este semi-decomandat si are o suprafata totala de 55 mp, respectiv 45 mp suprafata utila.

Apartamentul a fost renovat in anul 2015 cu instalatia sanitara complet schimbata si instalatia electrica reconfigrata. Blocul este anvelopat, cu lift nou. Loc de parcare auto cu contract la primarie si cu posibilitate de preluare acestuia de viitorul proprietar.

In apropiere gasiti, magazine mixte, Colegiul Gheorghe Sincai (10 minute de mers pe jos), Colegiul Ion Creanga (4 minute de mers pe jos) si alte scoli si gradinite renumite.

Apartamentul este foarte bine impartit cu multe spatii de depozitare (vestibul, camara, dressing mare si mic, dulap depozitare balcon), are aparat de aer conditionat si este foarte luminos. Apartamentul se afla in plan secund, departe de zgomotul de la bulevard, cu locuri de joaca langa bloc si in apropiere.

Metrou Unirii (Horoscop) 7 minute, metrou Tineretului 7 minute.
SE VINDE MOBILAT SI UTILAT!

Este ideal ca si rezidenta pentru o familie sau un cuplu, care este in cautarea unui apartament intr-o zona selecta a orasului.

Va asteptam sa il vedem impreuna !

Agent: Ghetu Catalin


Id intern: P39397

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici