Anunțul a fost dezactivat!

3 camere, pt investitie sau locuit , metrou Lujerului ,

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 98.900 EUR
Zona

Lujerului

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

72

An finalizare construcție
1988
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Consumul total de energie primară
163
Indicele de emisii echivalent CO2
43
Număr niveluri imobil
8
 Preț negociabil

Doriti sa va mutati cu familia intr-o ZONA VERDE si linistita sau faceti o investitie imobiliara? Daca da, venim in intampinarea dvs cu un apartament spatios si luminos de 3 camere, confort 1, decomandat, la etajul 2/8. Va veti bucura de: o bucătărie mare patratoasa, 2 grupuri sanitare , baia cu cada si geam termopan, hol spatios și 1 balcon pe dormitor inchis cu termopan, hol tip h, 2 dormitoare si o sufragerie spatioasa, balconas deschis pe palier in folosinta comuna cu inca 2 apartamente, posibilitate montare centrala pe gaz, teava de gaz pe palier , scara curata, cu lift si camera de luat vederi, LOC PARCARE ADP.

Apartament cu imbunatatiri clasice, curat, partial mobilat, g,f,p,t, u.m., aer conditionat. Are cablu, internet, router WI FI, interfon, este contorizat cu apometre si repartitoare, pentru costuri minime la intretiner .Este locul unde poti spune ACASA!

Are cadastru, intabularea, certificatul energetic EFECTUATE, se accepta credit.
Blocul este construit in 1988, Sut 72mp plus balcon inchis termopan 4m , St 76mp, Sc 92mp, clasa energetica B, situat semistradal la doar 6 minute de Piața Veteranilor, METROU LUJERULUI, Gradinita, Scoală 156 de pe str Dealul Tugulea, in apropriere scoala 174 si 310, stația STB 178, liceul economic, Teatrul Masca, Megaimge, Profi, Carrefour, la 8 minute tramvaiul 41 Virtutii, 10 minute Cora Lujerului, statia STB 136,236,336,61,62, Parc Politehnica, Lidl, Institutul Politehnica, Mall Plaza, lacul Morii, etc.

Are cadastru, intabulare, certificate energetic, se accepta credit, pretul de vânzare este de 98900 euro, usor discutabil, cu loc parcare ADP, partial mobilat, cu posibilitate montare centrala pe gaz, pentru mai multe poze, schita, detalii sau vizionare va aștept sa ma contactați la 0730885885 telefonic sau pe whatsapp.


Ti-ai dorit dintotdeauna sa locuiesti intr-un apartament mai spatios, aerisit si ai in continuare in proximitate tot ce ai nevoie pentru rutina ta zilnica? Daca da, ne bucuram sa va oferim spre vanzare un apartament de 3 camere, decomandat, confort 1 in care s-au investit multe sentimente de-a lungul anilor, insa acum e timpul sa-si gaseasca o alta familie care sa aiba grija de el .Este locul unde te incarci cu energie cand vii ACASA!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 1.5%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici