Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

3 Minute Metrou Berceni - Garsoniera - Finisaje Lux

Popesti Leordeni, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 52.500 EUR
Zona

Central

Suprafață utilă (m²)

41

An finalizare construcție

2023

Etaj
3
Tip imobil
Alte tipuri
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
Număr niveluri imobil
6
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Această garsonieră se află într-un ansamblu rezidențial nou și reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un cămin modern și bine situat.

Cu o suprafață de 41.3 metri pătrați, această garsonieră este bine compartimentată și oferă tot confortul de care aveți nevoie.

Fiind la un etaj intermediar, beneficiați de o priveliște plăcută și de acces rapid la locuință.

Un aspect notabil este posibilitatea de a alege finisajele de lux, permițându-vă să personalizați spațiul conform propriilor preferințe.

Prețul de 52.500 euro + TVA este atractiv pentru o garsonieră într-o locație atât de convenabilă, la doar 3 minute de stația de metrou Berceni.

Cu un comision de 0%, achiziția este și mai convenabilă.

Această garsonieră este o alegere excelentă pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu modern, aproape de metrou și cu posibilitatea de a-și personaliza finisajele.

Ciortan Bogdan-0730.888.285
Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Confort: 1
Tip imobil: Alte tipuri
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici