Anunțul a fost dezactivat!

HALA 497 mp Zidarie zona METRO

Bacau, Bacau Acum 3 luni 164.010 EUR
Zona

Metro

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
497
Clasă energetică
B

IXIMO Agentie Imobiliara va propune in zona METRO -in reprezentare exclusiva- SE VINDE Hala NOUA din zidarie 497 mp construiti(in schita modulele Lotul 1- poarta neagra si Lotul 2- poarta alba ) pe structura de piloni din beton armat ( concept functional autorizat ISU ) 12 m latime x 41 m lungime; avand inaltimea la streasina de peste 6 m ; la coama 7,5 m) ,recent modernizata cu ferestre din tamplarie PVC si geam termopan; usi RULOU industriala echipate cu poarta pietonala la intrarea halei.Acoperisul este NOU din tigla metalica tip LINDAB[izolat cu spuma poliuretanica] iar structura ce il sustine este integral din otel. Pardosela este din beton armat ! Teren curte libera EXCLUSIV cca.400 mp total !!! ACCES direct din Drum PUBLIC ce ajunge in fata proprietatii !

In interior(in functie de proiectul beneficiarului !!!/ si pe costurile vanzatorului ) se vor mai realiza compartimentari pentru un birou si 2 grupuri sanitare.Hala permite etajare interioara cu pastrarea golurilor de lumina !

Excelenta posibilitate pentru depozitare (pe inaltime) spalatorie industriala,productie mobilier,productie termopane,confectii metalice ,firme de instalatii,DISTRIBUTIE - orice activitati ce au nevoie de curte imprejmuita cu loc de manevre auto libera in fata halei de cca.280 mp plus teren in lateral si spatele halei ! .

Hala are post de transformare propriu(beneficiarul va deveni coproprietar pe postul TRAFO-200 KVA),este bransata la reteaua publica de alimentare cu apa potabila contorizat si beneficiaza de acces TIR nerestrictionat .

Amplasament conectat la curse regulate de autobuz spre oras - statie BUS la 4 minute de iesirea din HALA ! Acces RAPID la Soseaua de Centura a Bacaului !!!

Intrarea din drumul public la proprietate se face -in 2 variante simultan- tot pe terenul halei( ce apartine halei, in cota indiviza) cat si din drumul public . Pretul 350 eur/mp hala construit include TOT terenul (in zona pretul este de 15 eur/mp NEAMENAJAT fara utilitati ), amenajarile interioare precum si dotarile mentionate in anunt ! Se poate discuta o plata esalonata rezonabila !!!

Suprafaţă totală: 497 m²
An finalizare construcție: 2022
Vitrină: 10 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 3 m
Număr încăperi: 1
Număr Grupuri Sanitare: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Tip imobil: Centru comercial

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici