Anunțul a fost dezactivat!

4 camere,regim vila, incantatoare terasa, parcare subterana,

Brasov, Brasov Acum un an 245.000 EUR
Zona

Schei

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

120

An finalizare construcție
2019
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

Comision cumparator: 2%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o oferta, materializata printr-un imobil, constructie noua, cu patru camere, situata in inima Brasovului la poalele muntelui Tampa, intr-un cartier pitoresc, de case, cu acoperisuri de tigla si curti labirintice, in Cetatea Veche a Brasovului, denumita Schei.

EXPLOREAZA VIRTUAL: https://my.matterport.com/show/?m=9wFUTMom9qy

Situat la etajul al doilea al complexului, avand o terasa deosebita, cu vedere spre dealul Gorija, Pietrele lui Solomon si peste curtea interioara, apartamentul este generos atacirc;t ca spatiu cat si ca pozitionare, dedicat celor care vor sa aiba confortul maximal.

Doar terasa si jardiniera au impreuna aproape treizeci de metri patrati, oferind proprietarilor si invitatilor acestora, bucuria unui spatiu deschis, aerisit, insorit, cum doar o proprietate quot;asezata pe pamantquot; poate sa iti ofere.

Apartamentului se prezinta pe doua dormitoare deservite de o baie, zona de living , bucatarie si toaleta de servici, o camera tip dresing/biblioteca/camera de fitnes sau la alegere si dupa nevoia noului proprietar, terasa vine in intampinare cu o expunere sudica aducand un pus de valuare acestei proprietati, care detine o vedere superba.

Accesul in proprietate este facil, atat pentru cei care se intorc de la plimbare, cat si pentru cei care isi parcheaza masina in subteran, locul de parcare find extra pretului expus 15000 mi euro,
Avem si spatiu auxiliar de depozitare, aerisit si confortabil pozitionat, deasemeni se poate pune la dispozitie la solicitarea noului proprietar la un cost suplimentar.

Imobilul se recomanda atat pe segmentul investitional si ca rezidenta, raportul calitate/ pret fiind in concordanta, cu pozitionarea excelenta ca zonare,

Desigur ca particularitatea ofertei va invita la cunoasterea in detaliu prin vizualizarea turului virtual si prin programarea unei vizionari, pentru orice detalii va rog nu ezitati sa ma contactati ,

Cladire certificat#259; clasa A cu un consum anual specific de energie [kWh/msup2;an] 120.74.

Indice de emisii echivalent CO2 [kgCO2/msup2;an] 25.77.

Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/msup2;an] 0.

Consilier dedicaalesi oferte:

domnul Anghel Livius

0767465686

Detalii, fotografii suplimentare, precum si alte oferte similare exclusive:

www.ascendentimobiliare.ro

Confort: 1 sporit
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici