Anunțul a fost dezactivat!

Casa -Bragadiru-245000E-ideal afterscool -azil-COMISION 0!

Bragadiru, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 245.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

8

Suprafață utilă (m²)

260

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
1000
Stare proprietate
Bună

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: Vila este ideala atat pentru o familie numeroasa cat si spatiu ideal pentru un afterschool sau azil de batrani!
1. Beneficii oferite de zona Agentia Activimob ndash; Casa te bucuri ndash; are placerea de a va prezenta spre vanzare o vila deosebita, amplasata aproape de Soseaua Alexandriei in orasul Bragadiru si in apropiere de mijloace de transport- STB.
2. Beneficii tehnice ale ofertei: Casa are un regim de inaltime p 1 si are in proprietate teren de 1000 mp si cu o amprenta a casei ndash; de 130mp. Vila este construita pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara este din BCA peste care s-a montat sistemul termoizolant din polistiren. La parter gasim o bucatarie semideschisa spre livingul spatios de aproximativ 30 mp, 2 dormitoare si o baie . La etajul 1 avem o bucatarie cu o zona de servit masa sau pentru recreere de aproximativ 40 mp, 3 dormitoare, o baie pentru cele 3 dormitoare de pe etaj si un balcon.
Casa este bransata la toate utilitatile : apa , curent electric, gaze, cablu tv.
Vila este ideala atat pentru o familie numeroasa cat si spatiu ideal pentru un afterschool sau azil de batrani! Constructia este atipica deoarece are intrare separata pentru partea de parter si de asemenea intrare separata pentru etaj. Astfel incat daca se reunesc 2 familii, fiecare familie are curte proprie cu intrare proprie in casa. In fata portii casei, pana sa se intre in curte, se afla de asemenea un spatiu de parcare de minim 3 autoturisme.
Imobilul se afla aproape de centrul orasului Bragadiru, la maxm 5 minute de mers pe jos spre mijloacele de a transport STB si maxim 10 minute de mers pe jos spre gradinite, scoala si centrele comerciale din zona -Kaufland, Mega Image, Lidl.

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5
Curent
Apă
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici