Anunțul a fost dezactivat!

Acavariului, bloc nou, 2 camere, decomandat, etaj 2, buca...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 84.761 EUR
Zona

Timisoara

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

56

An finalizare construcție
2022
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
3
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Îți propunem pentru cumpărare un apartament cu 2 camere, spațios, foarte bine compartimentat, decomandat, cu suprafața totală de 56 mp, într-un imobil nou, la etajul 2, cu bucătărie închisă si balcon.

Apartamentul se vinde finisat complet, racordat la utilități și cu dotări precum: centrală termică, calorifere, pardoseală din ceramică și parchet, pereți finisați cu vopsea lavabilă alb, aparataj electric, pachet complet de obiecte sanitare la baie, tâmplărie PVC cu geam tripan, ușă metalică, uși interior, iar pereții din interior și exterior sunt realizați din cărămidă. Finisajele pot fi alese în funcție de preferințele cumpărătorului.

The Building 75 - Acvariului este un imobil cu regim mic de înălțime, în construcție și are termen de finalizare anul 2023. Este prevazut cu parcaj subteran (achizitie optionala), lift cu stație din subsolul imobilului și spații comerciale în proximitate. (Lidl, Kaufland, Piața Gorjului, Piața Valea Ialomiței).

Proiectul este situat într-o zonă de maxim interes din Sectorul 6, Drumul Taberei, foarte aproape de arterele principale, și totodată liniștită, cu trafic redus, la mai putin de 10 minute de Metrou Gorjului și Valea Ialomiței, precum și școli, grădinițe sau stații S.T.B.

Comisionul la cumparare este de 0% pentru cumpărător!

Pretul nu include TVA 5%

Te așteptăm cu drag la vizionări!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici