INGINER tehnolog industria alimentara
Pentru aplicare va rugam sa ne transmiteti CV-ul dvs la ionut.braipan@gmail.com.
Va asteptam cu drag!
Descrierea postului vacant
Monitorizeaza respectarea parametrilor de calitate si a retetelor de fabricatie;
Administrareaza si dezvolta retetele de produse zaharoase si fainoase ;
Elaboreaza si participa la proiectele de cercetare-dezvoltare produse noi;
Propune noi ingrediente si retete de produse in conformitate cu studiile de piata si reglementarile in domeniul alimentar;
Evalueaza mostrele de produse si efectueaza modificarile necesare;
Propune modalitati de eficientizare a retetelor de produse;
Participa direct la realizarea unor produse/retete noi;
Intocmeste rapoarte specifice de calitate;
Se implica in procesul de planificare a productiei.
Cerinte:
Experienta relevanta ( produse de panificatie) de peste 3 ani este obligatorie;
Cunostinte in domeniul materiilor prime folosite in industria produselor fainoase.
Cunoasterea producatorilor principali de materii prime pe piata Romaneasca si Europeana.
Cunostinte de Legislatie specifice domeniului.
Cunostinte limba engleza si operare Word/Excel - nivel mediu.