Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Ansamblu imobiliar compus din 2 proprietati si 700 mp teren

Sacele, Brasov Acum 11 luni 543.000 EUR
Zona

Dambul Morii

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

400

An finalizare construcție
2007
Suprafață teren (m²)
700
Stare proprietate
Bună

Va propunem spre vanzare un ansamblu imobiliar compus din 2 proprietati situate in zona montana turistica Dambul Morii din localitatea Sacele. zona montana turistica Dambul Morii, realizata pe structura din beton si zidarie din caramida cu destinatia de locuinta iar suprafata desfasurata a acesteia este de 260 mp (88 mp amprenta casei).

Imobil I, construit in 2007 din caramida. Constructia este dispusa pe: parter (camera de zi + bucatarie, baie, hol intrare, casa scarii si terasa acoperita) + etaj (3 dormitoare, 2 bai, 4 balcoane, hol si casa scarii) + mansarda (camera, baie si balcon), avand o suprafata utila de 200 mp si suprafata construita desfasurata – 260 mp.

Imobil II, construit in 2004 din caramida. Constructia este dispusa pe: parter (camera de zi + bucatarie, baie, hol intrare, casa scarii si terasa) + etaj (3 dormitoare, 3 bai, 4 balcoane, hol si casa scarii) + mansarda (camera si balcon), avand o suprafata utila de 200 mp si suprafata construita desfasurata – 260 mp.

Dotarile pentru imibilul I sunt: garaj pentru doua masini, foisor de gratar zidit plus soba pe lemne, o centrala termica pe gaz in condensatie Viessman si o centrala termica pe lemne +boiler 200 l, sistem de filtare /dedurizare si purificare a apei, instalatie de Osmoza inversa la bucatarie si sistem de supraveghere video si alarma. Imobilul II dispune de: 3 locuri de parcare in curte, centrala termica pe gaz si sistem de supraveghere video si alarma.

Vanzarea imobilelor se face cu mobilierul din dotare conform fotografiilor (mai putin mobilierul din dormitorul copilului).

Casa este amplasata pe un teren cu suprafata de 700 mp (370 mp in proprietatea imobilului I si 330 mp in proprietatea imobilului II) cu acces la strada asfaltata pietruita urmata de strada asfaltata (100 m) si dispune de urmatoarele utilitati: curent electric, apa curenta, gaz si fosa septica.

Certificat energetic in curs de realizare.
Pentru cumparator comisionul este 0% iar proprietatea se poate viziona pe baza unei programari telefonice.

Agenția Imobiliară VIP IMOB nu este responsabila și nu va răspunde pentru conținutul informațiilor puse la dispoziție de proprietar. Precizia tuturor informațiilor sunt considerate credibile, dar nu sunt garantate și ar trebui verificate direct de către persoanele interesate de ofertă.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici