Anunțul a fost dezactivat!

Ap.2 cam,Unirii,LUX.

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 5 luni 600 EUR
Zona

Unirii

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

50

An finalizare construcție
2018
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Va propunem spre inchiriere un superb apartament compus din 2 camere, decomandat.Apartamentul este Mobilat utilat complet LUX.
Imobilul este nou construit in anul 2018 dupa cele mai sigure si bune standarde,intrare cu acces privat securizat.
Calitatea finisajelor din categoria premium,designul ingenios si mobilierul inspirat ales confera o nota aparte locuintei, intr-o zona foarte centrala dar totodata linistita, ferita de agitatie -nefind situat la strada principala.
Pozitionat in zona Unirii, la cateva minute de mers pe jos de Biblioteca Nationala a Romaniei ,se ajunge foarte repede pe jos in Blv Unirii, una dintre cele mai frumoase strazi ale Bucurestiului de unde se poate admira Casa Poporului.
Apartamentul dispune de un dormitor generos dotat cu pat matrimonial dublu cu saltea premium luxury cu spuma de memorie pentru un somn cat mai odihnitor, zona de birou, TV si dressing dublu).
Holul de la intrare este generos si dispune de o zona de relaxare si depozitare, de aici se face si intrarea in baia spatioasa si dotata cu absolut toate cele necesare confortului dumneavoastra.
Din hol se face accesul si spre zona de living care este dotata cu o canapea confortabila si extensibila transformandu-se cu usurinta intr-un pat dublu, plasma TV, semineu electric , aer conditionat, masute cafea).
Din zona de living se face accesul catre bucataria de tip open space dotata cu cele necesare pentru un confort cat mai sporit(centrala termica, frigider si congelator, aragaz, cuptor, hota, espressor cafea, cuptor cu microunde, vesela, zona de luat masa tip bar pentru 4 persoane).
Tot din living se face accesul si catre balcon/terasa deschisa ce dispune de o masuta si 2 scaune perfecte pentru a lua micul dejun in aer liber sau a servi o cafea.
Apartamentul urmeaza sa dispuna de internet de mare viteza si cablu Tv pentru cele 2 televizore déjà existente.
In Bulevardul Unirii care este la maxim 5 minute de mers pe jos se afla statii de autobuz RATB catre P-ta Unirii/Metrou Unirii sau se poate ajunge si pe jos in 10 minute la Metrou Unirii(Fantanile arteziene dansatoare/Centrul Vechi) sau 2-3 minute cu masina.De aici aveti metrou direct catre punctele cheie ale Bucurestiului(Universitate) si zona de business (P-ta Victoriei, Aviatorilor, Aurel Vlaicu si Pipera). Foarte usor se ajunge pe jos sau cu masina si la Piata Alba Iulia si Bulevardul Decebal care este plin de restaurante/pub-uri/baruri si cafenele.
Apartametul este Liber pentru vizionare!

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici