Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul

Aparat Premium de Masaj Profesional pentru Picioare - 40% Reducere

Slatina, Olt Acum 3 ore 175 LEI Livrare cu verificare
Genul

Unisex

Descoperă soluția ideală pentru picioare obosite si dureroase după o zi lungă de muncă!

Aparatul nostru de masaj pentru picioare îti oferă o experiență relaxantă, calmând rapid oboseala și durerile. Indiferent dacă stai mult în picioare, practici sport sau pur și simplu simti nevoia de a-ti răsfăta picioarele, acest dispozitiv va deveni noul tău aliat pentru confort zilnic.

Masaj pentru Gambe - Relaxare Instantanee

Cu funcția de masaj profund pentru gambe, vei simti cum tensiunea musculară și rigiditatea dispar. Acest aparat portabil simulează masajul profesional, ajutând la îmbunătătirea circulatiei sângelui si la relaxarea muschilor. O solutie perfectă pentru picioare revigorate în orice moment al zilei!

Funcție Multimodală - Adaptată Nevoilor Tale

Cu 3 intensităti si 3 moduri de masaj, acest dispozitiv se ajustează ușor la preferintele tale. Începe cu o intensitate redusă pentru a te acomoda, apoi mărește nivelul pentru a obtine un masaj personalizat. Un singur buton îti oferă control complet, simplu și eficient.

Masaj Termic - Relaxare la Temperatura Ideală

Functia de încălzire la 3 niveluri, între 30 și 50 C, îti asigură un masaj profund și plăcut, perfect pentru zilele reci sau pentru a destinde mușchii după un efort intens. De asemenea, poti folosi aparatul peste haine, pentru un confort maxim.

Sigurantă Maximă - Oprire Automată

Designul sigur și intuitiv al aparatului asigură oprirea automată după 15 minute de utilizare, pentru a preveni orice disconfort. Te poți relaxa complet, fără griji!

Design Portabil și Reglabil - Perfect pentru Oricine

Cu o greutate de doar 400 de grame si o baterie de mare capacitate ce se încarcă rapid prin cablu tip C, acest aparat este extrem de portabil. Fie că îl folosesti acasă sau la birou, sistemul de fixare cu Velcro asigură o potrivire perfectă pentru orice circumferintă a piciorului (până la 57 cm).

Cadoul Perfect!

Cauti un cadou care să surprindă? Aparatul de masaj pentru picioare este ideal pentru oricine, fie că sunt sportivi activi sau persoane care se confruntă cu rigiditatea picioarelor. Ușor de transportat și de utilizat oriunde, acest dispozitiv este perfect pentru un masaj profund al tesuturilor și o relaxare garantată. Transformă-l într-un cadou de neuitat pentru cei dragi fie că este Crăciunul sau o zi specială!

Acum este momentul să te bucuri de un masaj relaxant în orice moment si să oferi cadoul perfect celor dragi!

Pretul prodului este redus de la 290 LEI la 175 LEI

OFERTĂ LIMITATĂ!

Prețul per bucată (dispozitiv pentru un singur picior) este de 175 LEI

Pentru mai multe bucăți vă rugăm să luați legătură cu noi prin mesaje sau prin intermediul site-ului feel-good.ro

Livrare in toata tara! Plata la livrare prin OLX.

Transportul nu este inclus in pret, este suportat de catre cumparator.

Se pot comanda atat pe lajumate.ro cat si pe site-ul: feel-good.ro

Contactează utilizatorul

Aparat Premium de Masaj Profesional pentru Picioare - 40% Reducere
Feel Good Proprietar
ID 16016427

Accesorii - Bijuterii din:

Judetul Olt Slatina Caracal
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Bratara

Anunțuri similare

Aparat Premium de Masaj Profesional pentru Picioare - 40% Reducere
Preţ175 LEI Aparat Premium de Masaj Profesional pentru Picioare - 40% Reducere Unisex Slatina, Olt
Brățări din Aur 14k
Preţ65 LEI Brățări din Aur 14k Brățări  |  unisex  |  nou Slatina, Olt
Cercei din Argint si piatra zirconiu slefuita in forma de diamant
Preţ70 LEI Cercei din Argint si piatra zirconiu slefuita in forma de diamant Cercei  |  femei  |  utilizat Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Mănuși fără degete
Preţ60 LEI Mănuși fără degete Femei Medias, Sibiu
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici