Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 1 camera, bloc nou cu lift, Visan, cu 0 comision

Iasi, Iasi Acum 11 luni 40.700 EUR
Zona

Visani

Număr camere

1

Suprafață utilă (m²)

34

An finalizare construcție
2023
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
5

Achizitionati un apartament modern si confortabil intr-un complex rezidential linistit din Bucium-Visan. Evo-Imobiliare va ofera o oportunitate unica de a detine un apartament cu 1 camera nou, cu suprafata totala de 37 mp, situat in blocul C2 cu finalizare estimata in luna Noiembrie 2023. Apartamentul este disponibil pe etaje multiple si poate fi accesat cu ajutorul unui lift modern. Cu o structura de rezistenta solida si un acoperis tip terasa circulara din beton armat, blocul este construit pentru a garanta durabilitate si siguranta.

Aflati preturile pentru un apartament cu o camera de 37 mp, fie ca este achizitionat cu cash sau prin credit ipotecar/noua casa. Pretul pentru cash este de 40.700 euro, iar pentru credit ipotecar/noua casa este de 42.550 euro.
Alegeti optiunea care vi se potriveste cel mai bine fara comision de intermediere imobiliara.

Descopera acest apartament modern, cu obiecte sanitare selectate cu atentie, placi ceramice importate, parchet laminat si usi reglabile. Bucura-te de instalatia electrica de calitate cu cupru, centrala termica proprie si o sistem termic durabil.

Acest apartament cu o camera spatios si bine amenajat ofera un mediu confortabil si sigur pentru o familie sau un cuplu care cauta sa se stabileasca intr-o locuinta moderna si functionala. Unitatea dispune de un living generos care poate fi utilizat si ca dormitor, o bucatarie separata, un hol practic si o baie moderna.

Exteriorul apartamentului impresioneaza prin calitatea si durabilitatea materialelor utilizate, asigurand o buna izolare termica si fonica. Usa exterioara este confectionata din metal, garantand securitatea si protectia locuintei, in timp ce ferestrele sunt prevazute cu tamplarie PVC de inalta calitate, asigurand o buna etanseizare si izolare.

In plus, izolatia exterioara este realizata cu polistiren de 10 cm, oferind eficienta energetica si reducerea costurilor cu incalzirea si racirea. Tencuiala decorativa siliconata aplicata pe exteriorul cladirii adauga un aspect estetic placut si protejeaza fatada de intemperii, contribuind la durabilitatea si aspectul general al constructiei

Un stil de viata modern in acest complex rezidential de ultima generatie, care iti ofera confortul si siguranta pe care le doresti. Complexul este echipat cu atat parcare supraterana, cat si subterana, asigurandu-ti spatiu suficient pentru vehiculul tau, indiferent de vreme sau sezon. Cu accesul securizat in curtea complexului, te poti simti in siguranta in propria ta oaza de liniste. Toate utilitatile sunt asigurate, incluzand gaz metan, energie electrica, canalizare, apa curenta si conexiune la internet, oferindu-ti un mediu de trai complet, fara sa compromiti calitatea si stilul de viata pe care ti-l doresti. Alege acest complex rezidential si bucura-te de un camin in care confortul si securitatea se combina perfect cu accesibilitatea la toate facilitatile moderne.

Apartamentul ideal pentru tine si familia ta in Bucium-Visan, o zona in plina dezvoltare si cu mult potential. Pentru a explora in detaliu oferta noastra bogata de apartamente noi, va invitam sa vizitati site-ul nostru, Evo-Imobiliare, unde veti gasi informatii detaliate si fotografii de inalta calitate ale proprietatilor disponibile. De asemenea, echipa noastra de profesionisti este la dispozitia dumneavoastra pentru a va raspunde la orice intrebari si a va ajuta sa gasiti locuinta perfecta.

Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin Whatsapp la numarul 0757.858.142 pentru a discuta despre nevoile si preferintele dumneavoastra. Profitati de oportunitatea unica de a achizitiona un apartament nou in Bucium-Visan si bucurati-va de un nou inceput intr-un camin confortabil si modern!

Oferta ID: 2084

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici