Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 1 camera decomandat, Frumoasa

Iasi, Iasi Acum 3 luni 62.000 EUR
Zona

Frumoasa

Număr camere

1

Suprafață utilă (m²)

30

An finalizare construcție
1986
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Complet

Descoperă o oportunitate unică oferită de Invest Imobiliare: un apartament cu 1 cameră, situat la etajul 4 al unui bloc cu 5 nivele în zona Frumoasa. Cu o suprafață generoasă de 30 mp, plus 3 mp balconul. Această proprietate este perfectă atât pentru o rezidență personală cât și pentru o investiție inteligentă.
-Caracteristicile principale ale apartamentului includ: Izolație termică: Asigurând confort termic și eficiență energetică. Centrală termică: Beneficiind de o centrală termică proprie pentru căldură și confort pe tot parcursul anului.
-Dormitor spațios: Camera principală oferă un spațiu generos, ideal pentru odihnă și relaxare.
-Bucătărie utilată: Bucătăria este complet utilată, pregătită pentru a fi folosită imediat.
-Tâmplărie termopan: Ferestrele termopan asigură izolație fonică și termică, contribuind la eficiența energetică. Este prevazut cu uscator plus acees la o mansarda spatioasa.
-Localizarea convenabilă a proprietății se evidențiază prin apropierea de stații de tramvai și autobuz, cu o bandă specială destinată acestora pentru acces rapid către centrul orașului. În imediata apropiere găsiți școli, grădinițe, magazine și parcuri. Prețul este negociabil, iar zona oferă toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă. Această proprietate nu este doar o casă, ci și o investiție inteligentă. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați!
Id intern: P5495

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 3%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici