Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere | Aviatiei | strada Prometeu | Promen...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 116.500 EUR
Zona

Aviatiei

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

57

An finalizare construcție
1986
Etaj
3
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Parțial

Un apartament de 2 camere de vanzare, potrivit atat pentru locuit cat si pentru investitie datorita pozitiei sale. Este situat la doar 5 minute distanta de Promenada Mall, la 9 minute fata de Metrou Aurel Vlaicu si 12 minute de mers pana fata de parcul Herastrau.
Este excelent pentru cineva care cauta o proprietate unde isi poate pune amprenta personala pe fiecare etapa a amenjarii spatiului, localizat intr-un cartier linistit, Aviatiei, cu acces facil catre zona de Nord a Bucurestiului si catre alte zone precum, strada Barbu Vacarescu sau Calea Floreasca.
Apartamentul beneficiaza de multa lumina naturala, 2 balcoane, are vedere catre zona verde din fata blocului, pe o strada ferita de zgomotul orasului.
O alta caracteristica buna este orientarea apartamentului, acesta este spre Sud-Vest, ceea ce insemna ca va veti bucura de asemenea de lumina placuta a soarelui.
Apartamentul este compus din 2 camere, se afla la etajul 3 unui imobil de 4 etaje, construit in anul 1986, reabilitat termic. Suprafata este bine compartimentata, exista mai multe spatii pentru depozitare.
Are o structura semidecomandata, cu o suprafata de 66,3 mp, distribuiti astfel: hol generos cu o camara, bucatarie de asemenea generoasa, living, cu accces in balcon, din living intram intr-un alt hol si baie, apoi din acel hol avem acces catre dormitor si cel de al 2 lea balcon.

Vecinatati: Parcul Herastrau, Promenada Mall, sos. Pipera, strada Nicolae Caramfil, multiple centre medicale, comerciale si supermarketuri.
Accesul catre mijloacele de transport: statia de Metrou Aurel Vlaicu la aproximativ 9 minute de mers pe jos, statie STB la 2 minut distanta.

Caracteristici privind perfomanta energetica:
- clasa energetică A;
- consumul total specific de energie primară: 160.10;
- indicele de emisii echivalent CO_2: 30.06;
- consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

Va astept cu drag si la vizionari pentru a descoperi potentialul acestei proprietati.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici