Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 Camere | Cotroceni - Cortina Academy | LUX

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 699 EUR
Zona

Cotroceni

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

65

An finalizare construcție
2021
Etaj
8
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Complet

KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE un APARTAMENT 2 CAMERE , complet mobilat si utilat in zona Cotroceni situat in complexul Cortina Academy

Apartamentul se afla la etajul 8, dispune de finisaje de lux la cele mai inalte standarde in materie de calitate si design, o suprafata totala UTILA de aprox 65 mp, compusa din:
- living + dining open-space generos de 31.2 mp
- dormitor 12 mp
- baie 5.8 mp
- hol cu spatii depozitare 7.3 mp
- balcon 8.6 mp

Apartamentul vine mobilat si utilat complet. Pentru mobilare au fost folosite serviciile unui designer profesionist, aspect imediat vizibil in poze.

Apartamentul nu vine cu loc de parcare, insa se poate parca "la liber" pe un teren adiacent complexului, la cativa metri de intrarea in scara. De asemenea, se poate inchiria de la alti proprietari din complex un loc de parcare.

Ansamblul dispune de paza si supraveghere video 24/24h, 7/7 zile, iar finisajele folosite in zona de lobby sunt de calitate premium. De asemena, ansamblul dispune de adapost ALA (aparare locala antiaeriana - adapost de protectie civila). Datorita finisajelor si dotarilor ansamblului, acesta a fost numit "Cel mai bun concept de locuire" la Gala Profesioniştilor în Imobiliare, CPI Naţional 2019.

Ca si pozitionare, ansamblul este vis-a-vis de palatul Cotroceni, acces imediat la statia de metrou Academia Militara situata peste strada de complex. AFI Palace Cotroceni se situeaza la aprox 500 de metri. Accesul catre Piata Victoriei este usurat de podul Basarab iar cateva din facultatile prestigioase din Bucuresti sunt accesibile si pe jos: Politehnica Bucuresti, Electronica si Telecomunicatii la 500m, UMF Carol Davila la 1.5km, Politehnica Bucuresti, Automatica & Calculatoare la 1.9 km, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept la 2.5km.

Este ideal ca si rezidenta pentru o familie sau un cuplu, care este in cautarea unui apartament intr-o zona selecta a orasului.

Va asteptam sa il vedem impreuna !

Agent: Ghetu Catalin


Id intern: P39826

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: mai mult de 5%

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici