Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere cu gradina Avantagrden 3

Brasov, Brasov Acum 10 luni 420 EUR
Zona

Avantgarden

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

48

An finalizare construcție
2010
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
7
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil
 Ansamblu rezidențial

Va prezentam spre inchiriere un apartament de 2 camere complet mobilat si utilat situat la parterul unei frumoase cladiri din complexul rezidential Avantgarden 3 din Brasov. Ce face acest apartament special? In primul rand, el ofera acces la o gradina privata, perfecta pentru momentele de relaxare sau pentru petrecerea timpului in aer liber. In plus, apartamentul este decorat cu bun gust, mobilat modern si utilat cu tot ce aveti nevoie pentru o sedere confortabila. Bucataria este complet utilata cu aparate electrocasnice de ultima generatie, iar livingul este luminos si prietenos, invitandu-va sa va simtiti ca acasa. Dormitorul este dotat cu un pat confortabil si geamuri mari, creand o atmosfera linistita si relaxanta.
Apartamentul este amenjat intr-un mod confortabil si practic.
Este ideal pentru un cuplu sau o familie care își dorește o locuința nouă, modernă, spatioasa, ferită de zgomote și aglomerația urbana, foarte aproape de principalele zone de interes din Brașov.

Complexul Avantgarden 3 se extinde în partea de nord a superbului oraș Brașov, la iesirea spre Sibiu si viitorul aeroport.

Poziționarea deosebită și proximitatea față de stații de autobuz, supermarketuri: Mega Image, Penny ,Lidl), magazine si restaurante din complexul La strada mall concept, parc, unități de învățământ , unități financiar–bancare, zone verzi, saloane de infrumusetare, florarii îi oferă viitorului locatar motive optime pentru inchirierea acestui apartament.

Pentru a va convinge despre beneficiile acestui apartament precum si ale zonei rezidentiale Avantgarden 3 va asteptam cu entuziasm la vizionare.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici