Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere Hanul Domnesc

Suceava, Suceava Acum un an 75.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

48

An finalizare construcție
1965
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3

Avem placerea de a va prezenta spre vanzare, fara comision, un apartament deosebit atat prin optimizarea spatiului, prin calitatea mobilierului si al electrocasnicelor, cat si prin rezistenta si pozitionarea blocului.

In partea din spate, proprietarii au curatat terenul, au adus pamant si au amenajat o mica gradina. Aveau in plan sa monteze o usa cu acces din living in gradina, dar datorita relocarii, au renuntat la aceasta idee.

Pozitia centrala, utilitatea imobilului ( a fost construit pentru activistii de partid), regimul de inaltime de P 3, fara demisol si structura lui, fac din acest bloc unul din cele mai sigure si bune din municipiu.

Apartamentul in sine a fost renovat cu ajutorul unui designer de interior, astfel incat sa fie optimizat la maximum si totodata sa fie usor de locuit si incapator. Spatiile bine definite, geamurile inalte, compartimentarea si amenajarea de bun gust, ofera sentimentul de quot;acasaquot;. Este dotat cu centrala electrica pentru un consum redus (luna ianuarie, care a fost cea mai friguroasa, a fost o factura de 400 ron), electrocasnicele au maxim 3 ani, mobilierul din bucatarie de calitate superioara italiana si cada cu hidromasaj.

Un alt aspect important de mentionat este parcarea cu plata din fata blocului si cea subterana, unde riveranii beneficiaza de un cost mai mic pentru abonamente anuale si lunare pentru programul 16:00 - 08:00

Pentru alte detalii suplimentare si vizionare, va stau la dispozitie.





Confort: 1 sporit
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici