Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere in Ploiesti, zona Sud

Ploiesti, Prahova Acum 11 luni 50.000 EUR
Zona

Sud

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

44

An finalizare construcție
1965
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Parțial
 Preț negociabil

Agentia imobiliara ZARIS RENT IMOB va ofera spre achizitie un apartament cu doua camere, decomandat, confort 1 in Ploiesti, zona Sud, situat la etajul 2 al unui bloc de locuinte dat in folosinta in 1965 cu regim de inaltime P+3E, renovat ireprosabil in 2019, avand suprafata totala ~ 44 mp. Parcare perimetrala.

Dotari: usa intrare metalica Kastilio, usi interior din lemn triplustratificat, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan, parchet cu medalion decorativ din placi ceramice incastrat in living, parchet laminat Strong in dormitor, gresie si faianta in baie, hol si bucatarie; baie amenajata cu cabina de dus si bideu individual clasic; separatie de gaze cu coloana dimensionata corespunzator in eventualitatea racordarii in viitor a unei centrale termice; aer conditionat; apometre cu citire radio; calorifere din otel, incalzire centralizata; toate instalatiile schimbate.

Vecinatati: Bulevardul Castanilor, Gara de Sud, parc, supermarketuri, complexul comercial Winmarkt, banci, farmacii, diverse magazine, scoala, gradinita, statii pentru mijloace de transport in comun etc.

Pret vanzare: 50.000 Euro, usor negociabil. Comision agentie: 1% din pretul negociat. Optional, exista posibilitatea achizitionarii mobilierului si electrocasnicelor (care sunt noi, toate de calitate remarcabila) pentru care se negociaza separat.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 1%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici