Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere Vedere La Mare si Lac Mamaia Statiune

Mamaia, Constanta Acum 11 luni 119.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

50

An finalizare construcție
2020
Etaj
7
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
9
 Preț negociabil

Va propunem spre vanzare acest apartament de 2 camere in ansamblul rezidential Moonlight Residence.

MoonLight Residence este un proiect de înaltă calitate situat într-o zonă de interes turistic – centrul Stațiunii Mamaia. Proiectul MoonLight Residence este ideal pentru cei interesați să achiziționeze un apartament în scop rezidențial, dar poate reprezenta o oportunitate pentru cei ce doresc achiziționarea în scop turistic.

Apartamentul se afla la etajul 7 din 9 al blocului, finalizat in anul 2020. Toate camerele beneficiază de geamuri mari și luminozitate. Compartimentarea este de tip semidecomandat.

Suprafața utilă este de 50,43 mp in care intră un living generos cu bucatarie open-space, 1 dormitor, 1 baie. Pe langa acestea mai este 1 balcon mare cu vedere catre mare si catre lac.

Acesta este mobilat și utilat complet cu scopul de a fi dat in regim hotelier sau inchiriere pe termen lung. Finisajele sunt de buna calitate si nu este nevoie de alte imbunatatiri. Acesta este pregatiti in totalitate pentru investitie si are un randament anual de 6,1%.
Blocul in care este situat apartamentul face parte dintr-un complex de 2 corpuri. Accesul in incinta complexului se poate face doar prin intermediul barierei de la intrare.

Accesul la mare se face pietonal in doar 4 minute iar vecinetatile acestuia sunt Hotel Apollo, Hotel Dorna, Quantum Beach Mamaia, Hotel Hawaii etc.
Pentru a vă convinge că această proprietate satisface nevoile dumneavoastră, vă aștept la vizionare! Dacă doriți să aflați mai multe informații nu ezitați să mă contactați!


AXISS | Real Estate
Your home. Our mission.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici