Anunțul a fost dezactivat!

APARTAMENT CU 2 CAMERE | P-TA BUCURESTI

Oradea, Bihor Acum 11 luni 62.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

47

Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Parțial

Brucken Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu doua camere, situat pe strada P-ta Bucuresti. Se afla la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje, si dispune de un balcon deschis ideal pentru momentele de relaxare.

Apartamentul este partial utilat si mobilat. Bucataria este dotata cu aragaz, microunde si frigider, iar camara cu geam se dovedeste a fi extrem de utila cand vine vorba despre depozitarea alimentelor. Dormitorul este mobilat cu pat matrimonial si dulap. Livingul are iesire pe balcon si este mobilat cu o canapea extensibila si un birou. Baia este complet utilata si dispune de geam pentru aerisire. Apartamentul a fost recent renovat, peretii fiind indreptati, gletuiti si zugraviti, calorifere si usi de interior noi, geamuri termopan, instalatia sanitara la baie a fost schimbata.

In apropiere se gasesc magazine, supermarketuri si alte facilitati. De asemenea, exista transport public disponibil chiar in zona, astfel incat sa puteti ajunge rapid si usor la orice destinatie din Oradea.

In concluzie, acest apartament situat la doar 10 minute de mers pe jos de zona centrala orasului, este o alegere excelenta pentru cei care cauta un mediu confortabil si convenabil pentru a locui.

Pretul apartamentului este 64900 euro, negociabil. Pentru a intra in posesia unui videoclip, pentru mai multe detalii, ori pentru stabilirea unei vizionari, ne puteti contacta la telefon, pe WhatsApp, email, sau la sediul nostru din Oradea, de pe str. General Magheru nr 12.

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici