Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere renovat lux mobilat si utilat complet...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 88.000 EUR
Zona

1 Mai

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

48

An finalizare construcție
1963
Etaj
6
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
7
Mobilat/Utilat
Complet

Apartamentul pe care vi-l prezentam la vanzare va poate cuceri cu siguranta prin luminozitate si vederea deschisa catre zona de case a cartierului precum si prin calitatea amenajarii realizata cu un design modern si tineresc .
Apartamentul a fost renovat integral in anul 2020 si se vinde complet utilat si mobilat , asa cum este prezentat in fotografii , cu electrocasnice si finisaje de buna calitatea , astfel incat viitorii proprietari il pot utiliza atat ca propria locuinta sau ca si investitie , avand in vedere cererea mare de locuinte din zona .
Bucataria este inchisa si a fost prelungita in mod practic pe o parte a balconului , avem doua spatii depozitare foarte utile, iar in living a fost amenajat un dressing incapator astfel incat dormitorul poate fi amenajat suplimentar cu mobilierul necesar.
Locatia imobilului unde este situat apartamentul este usor accesibila , in apropiere de Piata Domenii si a intersectiei de la Chibrit , la cateva minute de statia de metrou si de alte variate mijloace de transport in comun
Blocul solid construit din caramida fost reabilitate termic , este curat si inconjurat de numeroase spatii verzi si pomi , este situat in planul doi , fiind astfel ferit de zgomot si circulatia auto .
Zona este cunoscuta si solicitata deoarece avem numeroase scoli si gradinite bune, magazine si restaurante , spatii verzi precum si acces usor catre centru orasului si zonele comerciale .
Certificat energetic:
Clasa energetica: A
Consum anual specific de energie [kWh/m²an]: 103.66
Indice de emisii echivalent CO₂ [kgCO₂/m²an]: 23.743
Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m²an]: 0

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici