Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 Camere | Scandinavia Residence | Loc de Parcare

Bragadiru, Bucuresti-Ilfov Acum un an 72.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

51

An finalizare construcție
2015
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

KING IMOBILIARE va propune spre Vanzare un APARTAMENT 2 CAMERE , complet mobilat si utilat in zona Bragadiru in complexul Scandinavia Residence si loc de parcare, in bloc (p+4) cu o singura scara dar in interiorul soselei de Centura a Bucurestiului, cartier Scandinavia.

In zona sunt in acest moment o sumedenie de magazine de la cele mai mici pana la cele mai mari (Lidl, Penny, MegaImage, LeroyMerlin, etc), restaurante, cabinete medicale, farmacii, frizerii. In cartier la nici 100 de metri de bloc exista o gradinita de stat cu program prelungit. Fiind localizat in interiorul soselei de centura, cartierul este deservit de RATB/STB, statia cea mai apropiata este la 3 minute de mers pe jos (linia 302, legatura cu linia lui 41, si nu numai).

Apartamentul este decomandat. Bucataria este mobilata si utilata cu: masa pentru 2 persoane, 2 scaune, plita pe gaz, cuptor electric, hota si frigider. In sufragerie exista o unitate de aer conditionat (nu am avut nevoie niciodata din 2016 de AC in dormitor). In dormitor exista un cadru de pat cu somiera independenta, saltea, doua noptiere si un dulap pentru haine cu sertare, rafturi si bara pentru umerase. In baie exista mic mobilier...de baie. In sufragerie exista o canapea (cu uzura morala), si un dulap pentru haine. Terasa (17mp) are prelate transparente tip rulou, astfel se poate inchide si deschide foarte usor pt a proteja de vant, ploaie, ninsoare. Incalzirea si alimentarea cu apa calda se face cu ajutorul centralei termice pe gaze Buderus (dotata si cu termostat ambiental wifi). Podelele sunt placate cu parchet laminat si respectiv gresie faianta (functie de necesarul camerei).

Este ideal ca si rezidenta pentru o familie sau un cuplu, care este in cautarea unui apartament intr-o zona selecta a orasului.

Va asteptam sa il vedem impreuna !

Agent: Ghetu Catalin


Id intern: P27384

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 3%
Nr. locuri parcare: 1

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici