Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere 106 mpu etaj 2 cu loc de parcare si curt

Sibiu, Sibiu Acum un an 122.990 EUR
Zona

Turnisor

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

106

An finalizare construcție
2018
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

Daca iti doresti un apartament decomandat spatios si bine compartimentat, lumions si realizat doar cu materiale de calitate pentru tine si pentru familia ta intr-o zona rezidentiala de case, reper strada Stavilarului, acum ai posibilitatea sa il achizitionezi!

In plus, vei avea un loc de parcare privat si o curte in incinta proprietatii, loc in care copiii se pot juca la orice ora in siguranta.
Apartamentul este situat intr-o zona foarte linistita, Turnisor, ferita de orice fel de trafic intens si in acelasi timp foarte aproape de Parcul Industrial de Vest, Metro si Aeroportul International Sibiu.

Apartamentul este amplasat la etajul 2 intr-un imobil cu 2 etaje, cu suprafata construita de 121 mp si suprafata utila 106 mp, compus din 3 camere si dispus pe doua nivelele in felul urmator:
~ la primul nivel avem un dormitor foarte spatios de 20 mp, un living open space cu bucatarie mobilata si utilata complet de 25 mp, un hol, o debara si o baie cu geam de aerisire si cada;
~ la doilea nivel gasim un dormitor incapator, o debara, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire si un hol foarte spatios unde este amenajat un birou.

Imobilul in care se afla amplasat acest apartament este o cladire de tip bloc, construit in anul 2018, renovat in anul 2021 si este liber de sarcini.
Structura imobilului este realizata din caramida, iar incalzirea acestuia se realizeaza prin centrala proprie, calorifere.

Utilitati si dotari:
~ Bucatarie: mobilata, utilata;
~ Mobilat: complet;
~ Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica;
~ Izolatii: exterior, bloc izolat termic;
~ Usi interioare: lemn;
~ Contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric;
~ Caracteristici bloc: interfon, acoperis, curte comuna;
~ Instalatie aer conditionat.

Finisajele interioare:
~ Pereti: vopsea lavabila, faianta;
~ Podele: parchet, gresie;
~ Finisaj: finisat;
~ Geamuri: pvc, termopan;
~ Usa intrare: metal.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul ofertei: www.TABOO.ro/ref/P16510

Sau acceseaza www.TABOO.ro si cauta oferta noastra cu codul / id: P16510

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.820 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul: www.TABOO.ro ....

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.820

Va multumim si va asteptam cu interes!
Id intern: P16510

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 2%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici