Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 Camere cu Două Balcoane - Iancului - RENOVAT

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 3 luni 122.000 EUR
Zona

Iancului

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

76

An finalizare construcție
1977
Etaj
8
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Descoperă acest apartament cu 3 camere în zona Iancului, generos și bine compartimentat, cu o suprafață utilă de 78 metri pătrați. Beneficiază de două balcoane închise, ferestre termopan, și se află la etajul 8 dintr-un bloc rezidențial recent reabilitat termic, echipat cu supraveghere video, un lift nou și un adăpost pentru locuitori.

Locuința a fost recent renovată cu materiale de înaltă calitate, inclusiv parchet nou, gresie și faianță nouă, și echipamente sanitare noi. În interior, vei găsi:

O sufragerie spațioasă cu balcon închis
O bucătărie mare, închisă, cu camara și ventilație
Două dormitoare generoase (unul cu balcon închis)
Baie cu cadă și geam de ventilație
Un hol lung care oferă numeroase opțiuni de depozitare.
Beneficiezi de acces rapid la mijloacele de transport în comun și la stația de metrou Iancului, la doar 5 minute distanță.

Această proprietate are o locație excelentă! La doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Iancului și cu acces imediat la stațiile de transport în comun. În plus, beneficiați de facilități în apropiere, cum ar fi grădinița Clopoțel și un parc amenajat pentru copii. Magazine, bănci, centre SPA, clinici medicale, poștă, farmacii, restaurante, școli și licee se află la câțiva pași distanță.

Și nu uitați de distracție și cumpărături! Mega Mall, Arena Națională, Piața Obor și Piața Muncii sunt la doar 2 stații de transport în comun distanță. Ce mai aștepți? Această casă îți așteaptă să o transformi într-un cămin fericit pentru tine și familia ta.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați.

Tur video la cerere sau pe tiktok cautare dupa numarul de telefon.
Id intern: P646

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici