Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere de inchiriat, zona Tineretului, Comis...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 650 EUR
Zona

Tineretului

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

60

An finalizare construcție
1979
Etaj
5
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
8
 Preț negociabil

Apartamentul cu 3 camere se află în centrul orașului, într-o zonă foarte liniștită și aproape de parcul Tineretului și de stația de metrou Tineretului pe strada Trestiana nr 3. Este situat într-un bloc construit in anii 80 cu lift și este complet mobilat și utilat.

Prima cameră este un living confortabil și primitor, cu canapea birou si scaun de birou și un televizor mare, perfect pentru relaxare. Alături de living se află o bucătărie modernă, complet utilată cu toate electrocasnicele necesare, precum frigider, aragaz, cuptor . De asemenea, bucătăria are o masă de mâncare cu scaune pentru a lua micul dejun sau pentru a servi cina.

Cele două dormitoare sunt separate de living și oferă un spațiu liniștit și confortabil pentru odihnă. Fiecare cameră are o saltea confortabilă si dulapuri spațioase .

Apartamentul beneficiază de încălzire centrală și aer condiționat, astfel încât veți avea mereu o temperatură confortabilă în casă. De asemenea, există o mașină de spălat,

În apropiere există numeroase magazine, restaurante și cafenele, astfel încât veți avea mereu opțiuni pentru a vă bucura de timpul liber. De asemenea, fiind aproape de parc și de stația de metrou, veți avea acces rapid la toate atracțiile orașului.

Va astept la Vizionare!

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici