Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere Metrou Lujerului 15 min, parcare ADP

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 5 luni 115.000 EUR
Zona

Lujerului

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

76

An finalizare construcție
1992
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Apartamentul este situat in Cartierul Militari, pe strada Dreptatii, intr-o locatie cu iesire imediata catre Soseaua Virtutii. Distanta de la proprietate pana la Metrou Lujerului este de aproximativ 15 minute de mers pe jos. Imobilul se afla la o distanta de 6 minute de Lacul Morii, iar catre Pasajul Ciurel si catre bulevardele si strazile conectate in intersectia cu pasajul poti ajunge facil de la locatia proprietatii. Accesul catre Bulevardul Iuliu Maniu este de asemenea facila (15 minute de mers pe jos sau cateva minute cu masina)

Locuinta are 3 camere compartimentate decomandat, ceea ce inseamna ca membrii familiei tale vor avea parte de intimitate, pentru ca intrarea in cele doua camere si in living se face separat, prin holul comun de acces. Proprietatea se afla la etajul 2/4, iar blocul din care face parte este construit in anul 1992. Imobilul a fost reabilitat. Se vinde nemobilata. Incalzirea se face prin termoficare.

Parintii care doresc ca distanta dintre scoala / gradinita sa fie scurta au institutiile de invatamant in proximitatea imobilului, la cateva minute de mers pe jos: scoala gimnaziala la 8-9 minute, gradinita la 6 minute. Cele mai facile mijloace de transport in comun din zona sunt autobuzul si tramvaiul (cele mai apropiate statii sunt la 5 minute de mers pe jos). Cumparaturile pot fi facute din supermarketurile din apropiere, nu este nevoie sa te deplasezi pe distante lungi. Zona Militari este una dintre cele mai accesibile din punct de vedere comercial: Profi la 4 minute, Mega Image Lacul Morii la 5 minute, Complex Sir la 15 minute, Piata Veteranilor la 13 minute, Cora la 20 de minute de mers pe jos sau 5 cu masina.

***Apartamentul deține un loc de parcare prin contract ADP lângă bloc transmisibil.




Id intern: P33508

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici