Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere+curte proprie în Tg Jiu, cartier Bicaz

Targu Jiu, Gorj Acum un an 135.000 EUR
Zona

Nord-Vest

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

61

An finalizare construcție
2019
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3

Domina Imobiliare vă propune spre achiziție apartament cu 3 camere ultramodern și curte proprie situat în Târgu Jiu, strada Frații Buzești - cartier Bicaz - zonă rezidențială selectă de construcții noi.

Apartamentul este poziționat la parterul unui imobil cu regim de înălțime P+2+M, beneficiază de suprafața totală de 61 mp și este compus dintr-un living open-space luminos, potrivit pentru relaxare sau socializare, bucătărie - perfectă pentru pasionații de gătit, iar de aici se permite accesul către curtea perfectă pentru doza zilnică de aer curat, două dormitoare primitoare, hol și grup sanitar cu geam.

Design-ul ales este unul elegant, nou și primitor.

Curtea liberă împrejmuită cu gard, în suprafață de aproximativ 117 mp este frumos amenajată cu spațiu verde decorat cu plante și arbuști ornamentali. Tot aici vă puteți bucura de o zonă de relaxare, împreună cu familia și prietenii.

Finisajele și dotările sunt de calitate, gândite integral pentru confortul locuitorilor săi, cu o atenție deosebită la detalii, acestea fiind evidențiate prin: parchet, gresie, faianță, ușă metalică la intrare, granit pe casa scării cu balustradă de inox, supraveghere video, interfon.

Confortul termic este asigurat de: centrala termică BOSCH cu sistem de încălzire în pardoseală, tâmplăria pvc cu geamuri tripan, aer condiționat, izolația termică exterioară cu vată bazaltică.

Locaţia în sine este un beneficiu al stilului de viaţă și al unui acces foarte rapid spre cele mai importante puncte de interes cotidian - zone de agrement și sport, clădiri de birouri, spital şi clinici private, școli şi grădiniţe, centre culturale, instituţii publice, etc.

Proprietatea se vinde mobilată și utilată, fiind o alegere perfectă a celor care caută o investiție de calitate!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici