Anunțul a fost dezactivat!

Apartament a casa, renovat și spațios în centrul istor...

Sibiu, Sibiu Acum 11 luni 149.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

84

An finalizare construcție
1950
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Ai căutat un apartament cu toate beneficiile? Renovat și spațios, situat în centrul istoric al Sibiului, aproape de școli, licee, mijloace de transport, magazine și piața Cibin, care poate aduce venituri din închiriere sau regim hotelier? Pare prea mult să găsești totul într-un singur loc, dar noi avem soluția perfectă pentru tine!

Agentia RE/MAX Sibiu îți propune în exclusivitate un apartament frumos finisat cu grijă la detalii, situat pe Strada Târgul Peste din Sibiu. Apartamentul este la etajul 1 al unei case, cu acces imediat după intrarea în curtea imobilului, accesul fiind doar pentru acest apartament.

Acest apartament este format dintr-un living luminos și mare, două dormitoare spațioase și moderne, alături de care se află una dintre cele două băi, o bucătărie generoasă și cu un design atrăgător, mobilată și utilată impecabil și un hol mare. Suprafața utilă a apartamentului este de 84 de metri pătrați. În plus, imobilul beneficiază de o magazie de aproape 4 metri pătrați, un pod și o debara.

Pentru mai multe detalii, stăm la dispoziția ta și ne poți contacta oricând. De asemenea, oferim un comision motivant pentru agenții colaboratori. Nu rata ocazia de a cumpăra acest apartament în Sibiu, care îți va oferi toate beneficiile de care ai nevoie!

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici