Anunțul a fost dezactivat!

Comision 0! Apartament cu 2 camere 2 balcoane si boxa in Sel

Sibiu, Sibiu Acum 2 luni 73.000 EUR
Zona

Vasile Aaron

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

58

An finalizare construcție
2022
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3

Comision 0! De vanzare in Selimbar zona Pictor Brana, apartament cu 2 camere decomandate in suprafata totala de 69 mp, debara si 2 balcoane, pozitionat la etajul 3 al unui imobil compus din P 3E Pod, ce dispune de parcari proprii, lift, acces securizat spatii verzi si loc de joaca pentru copii.
Suprafata utila este de 58 mp si este compusa din living de 19.94 mp, bucatarie inchisa 9.17 mp, dormitor 14.52 mp, baie 5.40 mp, debara 1.75 mp si hol de 6.95 mp cu spatiu pentru pantofar si cuier. Separat de suprafata utila acesta dispune de doua balcoane in suprafata de 4.41 mp cu acces din living, respectiv 3.22 mp cu acces din bucatarie si o boxa amplasata in podul imobilului in suparafata de aproximativ 12 mp care se achizitioneaza la pretul de 3000 euro.
In pretul de achizitie este inclus si un loc de parcare propriu amenajat in fata imobilului.
Predare apartament:
- Usa de metal la intrarea icirc;n apartamente placate cu panou MDF;
- Pereti tencuiti ( tencuieli pe baza de var-ciment marca Adeplast ) si doua maini de glet marca Baumit;
- pardoseli amenajate cu sapa autonivelanta semiuscata elicopterizata pregatite pentru parchet-gresie;
- tamplarie PVC marca Rehau culoare alb interior/gri antracid exterior cu 5 camere si 3 foi de sticla ( lowe-float-lowe solar ), feronerie Maco Multimatic si glafuri interior-exterior;
- incalzire prin pardoseala ( sistem Innoflow cu distribuitor Inoflou, placa termoizolatoare innotack si banda perimetrala ), centrala termica proprie in condensatie marca Bosh si detector gaz.
- sisteme elecrice din cupru trase prin copex cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere marca Schneider.
- Instalatii pentru curentii slabi Internet, Telefon, TV.
- Racorduri apa-canal in bucatarie si bai.
- Racord gaz metan la bucatarie;
- Rupere termica intre balcon si placa din profil de 10 cm montat la tamplarie si polistirent extrudat.
- Instalatii pentru gaz, curent electric si apa, contorizare individuala si contoare montate.
Exteriorul imobilului este compus din caramida 30 cm izolata cu polistiren de 10 cm cu densitatea EPS80, placari cu profile decorative din fibrociment si quartz si zugravit cu decorativa siloconata colorata in masa de exterior marca Apla. Balcoane inchise in teava rectangulara si pavate cu gresie antiderapanta. Planseul dintre pod si apartamentele situate la etajul 3 este din beton cu izolatie din polistiren extrudat si sapa.
Spatiile comune interioare sunt complet finisate, casa scarii este generoasa, unde este instalat un ascensor electric de ultima generatie si functionare silentioasa. Casa scarii dispune de acces securizat, scarile placate cu granit si gresie antiderapanta, mana curenta din teava rectangulara, plafoniere cu senzori de miscare.
Spatile comune exterioare respectiv curtea complexului dispune de spatii verzi amenajate cu gazon, arbusti si plante decorative, iar inchiderea perimetrala va fi cu gard viu (verde) .Locurile de parcare sunt supraterane, vor fi delimitate si pavate cu dale din beton. Aleile pietonale vor fi la randul lor pavate cu dale din beton si vor fi delimitate de spatii verzi. In zona interioara a ansamblului va fi amenajat un loc de joaca pentru copii, cu nisip, topogan, leagane si banci.
.Valoarea apartamentului la plata unui avans de 80% este de 73.000, la avans de 50% din suma este de 76.000 euro, iar la plata unui avans de 25% din suma pretul este de 78.000 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar. ID intern: 1114.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici