Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 2 camere la etaj intermediar in zona Cedonia

Sibiu, Sibiu Acum un an 77.500 EUR
Zona

Mihai Viteazul

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

53

An finalizare construcție
1980
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Apartament de vanzare cu 2 camere decomandate, in zona Mihai Viteazul din Sibiu, situat la etajul intermediar 3 intr-un imobil prevazut cu 4 etaje, construit in jurul anului 1980 si renovat in anul 2021, cu doar 3 apartamente pe palier, izolat termic exterioar, interfon pentru accesul limitat in imobil, acesta fiind amplasat intr-o zona linistita unde toate facilitatile sunt la maxim 3 minute departare.
Locuinta in suprafata de 53 mp utili este compartimentata astfel: la intrare fiind holul generos de 9.2 mp, living spatios de 16.6 mp, dormitorul matrimonial de 12.8 mp, baia de 4.3 mp dotata cu geam pentru aerisire si cada, bucataria inchisa de 7 mp cu acces intr-o camara de 1.4 mp.
Apartamentul a fost renovat in anul 2021 beneficiind de urmatoarele imbunatatiri: mobilier de bucatarie pe comanda si electrocasnice noi ( plita pe gaz si cuptor electric incorporate marca Arctic, hota marca Beko, frigider), mobilierul de dormitor ce cuprinde si canapeaua din living).
Apartamentul dispune de urmatoarele dotari: centrala termica proprie pe gaz marca Ariston, calorifere din otel, instalatii din cupru, ferestre termopan cu tamplarie PVC, usi interioare din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, pereti zugravizi cu vopsea lavabila.
Pretul de achizitie al locuintei este de 77.500 euro, acesta se poate achizitiona si prin credit bancar. ID intern: 1054.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici