Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 2 camere si balcon in zona Cedonia din Sibiu

Sibiu, Sibiu Acum 4 luni 52.500 EUR
Zona

Cedonia

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

35

An finalizare construcție
1982
Etaj
4
Compartimentare
Nedecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Complet

ATUM Imobiliare va propune spre vanzare un apartament compus din 2 camere si balcon, situat in zona Cedonia din Sibiu, intr-un imobil construit din caramida si dotat cu acoperis si izolatie termica si fonica la exterior.
Apartamentul este foarte insorit, are suprafata de 35 mp utili, acesta fiind compartimentat astfel: hol la intrare, un living generos cu iesire pe balcon, dormitor, bucatarie cu acces la o camara si baie cu geam de aerisire si cada. Separat de suprafata utila mai beneficiaza de balconul de 4 mp.
Ca dotari, locuinta beneficiaza de usa de acces din metal placata cu panou MDF culoarea lemnului, tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla, usi interior din lemn, pereti zugraviti in lavabil, parchet din lemn masiv de stejar, gresie, faianta, centrala proprie, instalatii din cupru si calorifere din otel.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu electrocasnice dupa cum se poate observa si in poze, un avantaj al locuintei este orientarea Sud-Est de care beneficiaza fiind foarte luminos si calduros.
Imobilul este situat intr-o zona atractiva, cu acces rapid si usor la spatii comerciale, statii pentru mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, parc de joaca pentru copii, restaurante, oficii bancare si Shopping City Selimbar, care este la doar 5 minute distanta.
Valoarea proprietatii este de 52.500 euro negociabil.
Pe langa plata cash, se accepta achizitionarea apartamentului si prin accesarea unui credit bancar, avand o situatie juridica foarte clara. ID intern: 1340.

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici