Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 2 camere de inchiriat pe Nicolae Balcescu Sibi

Sibiu, Sibiu Acum un an 750 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

60

An finalizare construcție
1970
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
Mobilat/Utilat
Complet

Apartament cu 2 camere de inchiriat situat pe bulevardul Nicolae Balcescu din Sibiu, este locul ideal pentru oricine doreste sa locuiasca intr-o zona centrala si bine cotata din oras sau sa inceapa o afacere in domeniul hotelier. Apartamentul se afla intr-o cladire recent renovata si se remarca prin finisajele moderne si mobilierul elegant.

Apartamentul este format din: bucatarie complet mobilata si utilata, doua dormitoare si o baie.

Bucataria este complet utilata cu electrocasnice moderne si dispune de toate facilitatile necesare pentru gatit, cum ar fi: plita, cuptor, frigider, cuptor cu microunde, si masina de spalat rufe, si loc de luat masa.

Dormitorul este dotat cu un pat matrimonial confortabil, o comoda si un dulap spatios, oferind suficient spatiu pentru depozitare. Baia este moderna, cu finisaje de calitate si dotata cu cabina de dus.

Apartamentul este situat la o distanta scurta de mers pe jos de principalele atractii turistice ale orasului, cum ar fi Piata Mare si Piata Mica, iar in zona se afla statii pentru mijloacele de transport in comun.

Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: www.TABOO.ro/ref/P17612

Sau acceseaza www.TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17612

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.820 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul www.TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.820

Va multumim si va asteptam!
Id intern: P17612

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici