Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 4 camere 2 bai si balcon in zona Ciresica din

Sibiu, Sibiu Acum 11 luni 67.900 EUR
Zona

Hipodrom 3

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

86

An finalizare construcție
2010
Etaj
mansardă
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
A
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Complet

Daca te gacirc;ndesti sa te muti cu familia icirc;ntr-un apartament mai mare, cel mai probabil ai prospectat deja piata si ai gasit cacirc;teva apartamente care ti-au placut, dar totusi nu ai cumparat. Poate ca nu ti-a placut zona, compartimentarea nu era pe placul tau, imobilul nu era izolat, vecinii galagiosi si neingrijiti, pretul prea mare, icirc;ntretinerea prea scumpa...
Va oferim spre vanzare un apartament foarte spatios, situat intr-un imobil foarte ingrijit ceea ce arata cam ce fel de vecini vei intalni. Recent imobilul a fost izolat termic la exterior, zugravit intr-o singura culoare, casa scarilor a fost renovata (pereti reparati, zugraviti, tamplaria schimbata cu una de cea mai buna calitate marca QFORT).
Apartamentul ?! Foarte spatios, cat mai bine optimizat si impartit pe 2 nivele astfel incat ai la dispozitie multiple spatii de depozitare.
La primul nivel avem livingul generos in care se afla un coltar mare si mobila marca Mobexpert pe care se afla un tv smart pentru dimensiunea camerei, bucataria open space este mobilata si utilata, dormitor ce dispune de o canapea (folosit in prezent ca dressing), balconul cu iesire din living si o baie mare dotata cu cada, lavoar, wc si masina de spalat rufe. In living gasim si o scara din metal cu trepte de lemn care face accesul la nivelul superior unde se afla un hol, 2 dormitoare decomandate si o baie de servici in care se face accesul din ambele dormitoare.
Apartamentul este intr-o stare excelenta si a fost foarte bine intretinut!
Situat intr-o zona "inabusita" de numeroase puncte de interes personal de care beneficiaza (spatii comerciale, statii de mijloace de transport, banci, etc.), inca un atuu pe care-l ofera este apropierea de natura, de parcul Sub Arini.
Locuinta se vinde complet echipata cu mobila, electrocasnice (frigider, masina de spalat rufe, tv, aragaz).
De alte dotari de care mai beneficiaza apartamentul sunt: usa de acces din metal, usi interioare din lemn, tamplarie pvc de 5 camere cu 2 foi de sticla, centrala termica pe gaz, calorifere, parchet laminat, gresie, faianta.
Daca iti doresti sa locuiesti in aceasta zona, aceast apartament indeplineste multe dintre cele mai importante criterii de cautare ale cumparatorilor. Luminos, orientat catre vest si cu o energie pozitiva, te asteapa sa il vizionezi!
Valoarea de achizitie a apartamentului este de 67.900 euro negociabil. Se accepta si varianta de achizitie prin creditare bancara. ID intern: 1591.

Confort: 1 sporit
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici