Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere balcon si pivnita in zona Mihai Vitea

Sibiu, Sibiu Acum 4 luni 70.990 EUR
Zona

Mihai Viteazul

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

49

An finalizare construcție
1980
Etaj
4
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

ATUM IMOBILIARE va ofera spre vanzare un apartament modern, complet renovat in anul 2022, compus din 3 camere, balcon si pivnita, situat in zona Mihai Viteazul din Sibiu, intr-un imobil izolat termic si fonic la exterior ce a fost edificat in jurul anului 1980.
Apartamentul este foarte luminos si insorit avand orientare inspre Vest, acesta are suprafata de 49 mp utili balcon si beneficiaza de o compartimentare excelenta, hol la intrare, living spatios cu iesire pe balcon, 2 dormitoare, bucatarie cu loc de luat masa si baie.
Locuinta a fost renovata in totalitate in anul 2022 iar acesta beneficiaza de urmatoarele: usa de acces din metal placata cu panou MDF culoarea lemnului, tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla, usi interior din lemn, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, parchet laminat, gresie, faianta, centrala proprie, instalatii din cupru si calorifere economice din fonta.
Viitorul proprietar va beneficia ca bonus la subsol de o pivnita uscata in suprafata de 6 mp.
Zona unde este amplasata acesta locuinta este foarte linistita si de mare interes pe piata imobiliara, avand acces facil la gradinite, supermarket-uri, farmacii, unitati bancare, benzinarie, biserica, posta, loc de joaca pentru copii, mijloace de transport in comun, piata agroalimentara dar si Centrul Comercial Shopping City.
Apartamentul se vinde la pretul de 70.990 euro, exista posibilitatea de achizitionare si prin credit bancar. ID intern: 1345.

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici