Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere de in Sibiu zona Piata Cluj

Sibiu, Sibiu Acum o săptămână 110.000 EUR
Zona

Piata Cluj

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

85

An finalizare construcție
2022
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

Comision 0! Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj cu suprafata utila generoasa de 85 mp la care se adauga un balcon de 6.68 mp.
Compartimentarea apartamentului se face dupa cum urmeaza: Living Bucatarie 33.95 mp, Dormitor 15.14 mp, Dormitor 13.80 mp, Baie 4.95 mp,Baie 4.74 mp, Hol 10.89 mp si spatiu depozitare 1.46 mp.
Locuinta face parte dintr-un ansamblu rezidential compus din doua imoblie cu regim de inaltime de 4 etaje cu lift, spatii verzi, loc de joaca pentru copii, alei pietonale, locuri de parcare subterane si supraterane.
Predarea se va face la cheie exterior ceea ce inseamna alei pavate, locuri de parcare delimitate si inscriptionate, casa scarii si partile comune placate cu gresie de exterior si granit, fatada cladirii placata cu polistiren de 10 si densitate de 80, vopsea decorativa.
Iar la interior apartamentul se preda la stadiul de alb: usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica in condensatie cu calorifere de otel montate pe pozitie, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabil alb, intrerupatoare si prize montate, instalatii electrice si sanitare trase pe pozitie, pardoseli cu sapa de egalizare elicopterizata pregatita pentru gresie si parchet.
Se vinde la pretul de 110000 euro se accepta si credit ipotecar. ID intern: 425.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici