Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere de vânzare în zona Nufarul, Lotus

Oradea, Bihor Acum 11 luni 71.900 EUR
Zona

Nufarul

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

50

An finalizare construcție
1988
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Parțial

Doresc să vă prezint un apartament de vânzare cu o suprafață de 58 mp, ingenios transformat, format din living, dinning și bucătărie într-un open space luminos, respectiv 2 dormitoare decomandate, hol de intrare și baie cu cadă pe colț și fereastră. Finisajele cuprind faianță, gresie și parchet, ferestre termopan, rolete exterioare și ușă de intrare metalică, dar apartamentul necesita renovare.
Apartamentul se află la etajul 2, într-un bloc cu 4 etaje, tip D, construit stil fagure cu pereții din BCA și structură de beton. Apartamentul este situat vizavi de Lotus Mall, pe Bd. Nufărului, iar orientarea ferestrelor este către curtea din spate, curte care oferă locuri de parcare de domiciliu. Structura blocului și poziția apartamentului asigură un consum de energie redus, având în vedere materialele de construcție folosite, respectiv expoziția vestică. Blocul a fost construit la sfarșitul anilor ’80, exteriorul fiind placat cu cărămidă aparentă.
Apartamentul se vinde semimobilat, utilat cu aragaz, combină frigorifică, mașină de spălat, cuptor cu microunde și aer condiționat.
Zona în care se află este una de mare interes, perfect potrivită pentru familiile cu copii, asigurând accesul imediat la școli, grădinițe, parcuri, zona de entertainment, un bulevard recent modernizat la standarde europene(piste de alergare, de biciclete, spații verzi).

Dacă acest apartament corespunde cerințelor dvs., vă stau la dispoziție cu detalii și vă invit la o vizionare.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici