Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere si gradina proprie de 73 mp in Selimb

Sibiu, Sibiu Acum un an 92.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
2020
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

De vanzare in Selimbar, apartament cu 3 camere decomandate, balcon si gradina de 73 mp, orientat catre SUD-EST, pozitionat pe parterul inalt al unui imobil tip bloc compus din Parter 3Etaje ce dispune de locuri proprii de parcare, acces securizat, izolatie exterioara si acoperis terasat.
Apartamentul in suprafata de 54.8 mp utili este compus din: living cu bucatarie tip open space de 21.5 mp, 2 dormitoare de 12.8 mp si respectiv 13.9 mp, hol si baia de 4.8 mp care este dotata cu geam si cabina de dus cu rigola. Separat de suprafata utila se mai adauga si un balcon de 4 mp prin intermediul caruia se face accesul in gradina proprie delimitata cu gard si amenajata cu gazon.
Amenajarile apartamentului au fost facute in anul 2020, imediat dupa finalizarea constructiei imobilului si au fost intretinute cu responsabilitate: parchet laminat de 10 mm, gresia din baie a fost importata din Italia, usile interioare import Germania, obiecte sanitare suspendate si incastrate, zugraveli in vopsea lavabila iar in living aflanduse un perete de constrast placat cu piatra decorativa, prize si intrerupatoare marca Schneider Sedna.
Apartamentul se vinde complet mobilat cu mobilier la comanda. Bucataria ramane are mobila la comanda si electrocasnice incorporate (cuptor electric, plita electrica, hota).
Locuinta dispune de dotari moderne precum usa metalica de acces antiefractie placata cu panou MDF, incalzire in pardoseala, centrala termica proprie Bosch de apartament pe gaz in condensatie cu termostat wireless si aplicatie pe telefon pentru setarea temperaturii ambientale, instalatie termica din PPR, instalatie electrica trasa prin coperx prin pardoseala cu tablou general de sigurante pentru consumatorii de putere, tamplarie PVC cu geam termopan marca Rehau 3 foi de sticla si 5 camere culoarea gri antracit la exterior si alb la interior.
In pretul de achizitie sunt incluse si 2 locuri de parcare delimitate si amenajate, situate in fata imobilului.
Valoarea locuintei este de 92.000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui credit bancar ID intern: 1230.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici