Anunțul a fost dezactivat!

Apartament intabulat cu 3 camere in zona Doamna Stanca

Sibiu, Sibiu Acum 5 luni 72.000 EUR
Zona

Mihai Viteazul

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

62

An finalizare construcție
2021
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Nemobilat

De vanzare apartament intabulat cu 3 camere decomandate, 2 bai si loc de parcare suprateran propriu in zona Doamna Stanca din Sibiu.
Apartamentul dispune de 62 mp suprafata utila si este compartimentat astel: living cu bucatarie open space, doua dormitoare dintre care unul dispune de baie proprie cu geam de aerisire, baie cu ventilator pentru aerisirea mecanica si hol de acces la intrare.
Locuinta este situata la etajul intermediar 2 al unui imobil prevazut cu 3 etaje construit in anul 2021 cu structura si compartimentare din caramida.
Aceasta se va preda la stadiul de gri si beneficiaza de dotari moderne precum sunt: usa metalica de acces antiefractie, centrala termica proprie pe gaz, incalzire in pardoseala, tamplarie PVC cu geam termopan 7 camere, 2 foi de sticla, instalatii electrice si sanitare trase pe pozitie, contorizari separate si contoare montate pentru apa, gaz, curent, pereti tencuiti si gletuiti, sape de egalizare elicopterizate si interfon.
Pretul de achizitie al apartamentului este de 72.000 euro negociabil, se poate achizitiona atat cash cat si prin accesarea unui credit ipotecar. ID intern:916.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici