Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere Str. Mantuleasa pentru investitie ...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 89.000 EUR
Zona

P-ta Unirii

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

56

An finalizare construcție
1932
Etaj
4
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
6

Va prezint pentru vanzare un apartament splendit situat la etajul 4 din 6 al unui bloc cu o arhitectura deosebita construit in anul 1932 situat pe strada Mantuleasa cu vedere catre o strada adiacenta ferita de zgomotul bulevardului.

Blocul nu este incadrat pe nici o lista de urganta sau risc seismic si nu figureaza pe lista primariei ca imobil istoric. Va putem ajuta in obtinerea unui credit pentru aceasta proprietate, pe care proprietarul actual a achizitionat-o tot cu credit.

Apartamentul este compartimentat semi-decomandat in 3 camere cu un singur dormitor, si doua grupuri sanitare, din bucatarie se face accesul catre un balcon comun . Finisajele sunt clasice este dotat cu centrala proprie pe gaz iar pentru zilele toride de vara apartamentul este echipat cu AC. Se poate preda intr-un termen de 30 zile de la momentul semnarii, nemobilat dar cu bucataria mobilata si utilata exact cum se prezinta in poze.
Potentialul acestei proprietati este foarte mare deoarece iti ofera un camin perfect chiar in centrul Bucurestiului poate fi transformat in spatiu de birou, cabinet de avocatura sau cabinet psihologic, si pentru orice activitate ce nu are un flux mare de clienti.
Pentru cei ce vor sa investeasca este o oportunitate foarte buna deoarece randamentul apartamentului poate fii unul foarte bun peste 8%. Acesta proprietate este ideala pentru cei care doresc un business in domeniul hotelier, cazare pe termen scurt.

Performanta energetica Clasa C
Cosnum anual specific 287.69
Indice de emisii 60.33

Toate actele sunt pregatite pentru vanzare, pentru orice detalii, informatii sau fixara unei vizionari va astept la vizionare.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici