Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 4 camere 2 bai si balcon in zona Mihai Viteazu

Sibiu, Sibiu Acum un an 110.000 EUR
Zona

Mihai Viteazul

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

79

An finalizare construcție
1980
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

De vanzare apartament cu 4 camere decomandate si 2 bai, cu suprafata utila de 79 mp balcon de 4 mp, situat in zona Nicolae Iorga/Mihai Viteazul din Sibiu.
Apartamentul este foarte calduros si luminos avand orientare mixta (est-sud-vest) si dispune de o compartimentare foarte ingenioasa: living generos cu acces la un balcon inchis, 3 dormitoare, baie cu geam de aerisire, baie de serviciu si 2 holuri generoase care decomandeaza toate incaperile anterioare.
Locuinta se va preda imediat, complet mobilata, aceasta este situata la etajul intermediar 3 intr-un imobil prevazut cu 4 etaje cu structura de caramida si cu acoperis din tigla, alte beneficii de care dispune aceasta sunt: locuri de parcare special amenajate in fata imobilului, balcon de 4 mp inchis cu geamuri termopan, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica pe gaz si calorifere din otel, gresie, parchet laminat, faianta, interfon.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 110.000 euro negociabil, acesta se poate achizitionat atat din surse proprii cat si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 863.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici