Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu doua camere, zona Gemi Center -Micalaca

Arad, Arad Acum un an 89.000 EUR
Zona

Micalaca

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

64

An finalizare construcție
2003
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
 Preț negociabil

ID: CP1637903
Golden Real Estate vă propune spre vânzare un apartament cu două camere, decomandat, situat la etajul 3 al unui bloc în cartierul Micălaca, zona 300, aproape de noul parc amenajat pe malul Mureșului. Proprietatea are o suprafață construită 108 mp și cea utilă de 64 mp. Orientarea lui este spre Sud, are parte de lumina soarelui întreaga zi.
Dispune de un hol mare la intrare, unde pe partea stângă se regăsesc 2 debarale/cămară de alimente spațioase, în fața intrării, un living mare cu o suprafață de 21 mp, cu ieșire pe balcon, un dormitor cu o suprafață de 12 mp, de asemenea cu ieșire separată pe același balcon. Bucătăria este mare, spațioasă si are ieșire la un alt balcon. Baia, dotată cu cadă, si geam mare pentru aerisire.

Ca si dotări apartamentul beneficiază de ușă metalică la intrare, geamuri termopan calitative, calorifere metalice racordate la căldură de la CET, cu repartitoare si cheltuieli mici la întreținere, aparat de aer condiționat, este un apartament foarte spațios si bine întreținut.
Clădirea beneficiază de intrare si pentru persoanele cu dizabilități precum si de un adăpost antiatomic la subsolul blocului , uscătorie pentru haine pe fiecare nivel al imobilului precum si o boxa la demisol comuna cu un singur vecin, cu o suprafață de 12-15m2 si pod pentru depozitare a diferitelor obiecte.

Proprietatea se vinde complet mobilată si utilată conform pozelor din anunț.

Datorită poziționării lui, are un acces facil la malul Mureșului, la mijloacele de transport în comun, supermarket, grădinițe, scoli, etc.

Preț: 89.000 euro, negociabil.
Agent Golden Real Estate.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici