Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

APARTAMENT CU PANORAMA EXCEPTIONALA SI GRADINA

Apahida, Cluj Acum 2 luni 113.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

57

An finalizare construcție
2000
Etaj
demisol
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
4
 Preț negociabil

GFT DELTA OFFICE va ofera la vanzare un apartament unic cu design modern si o panorama deosebita. Imaginati-va ca in fiecare anotimp veti vedea partea frumoasa a Clujului locuind aici! Aici va veti simti in largul dumneavoastra, ca si cum ati locui la casa. Apartamentul are o suprafata de 57.3 metri patrati. Este compartimentat astfel: living cu bucătărie dinning, un dormitor extra mare de 20mp, hol, baie, boxa cu apă şi curent electric. Apartamentul beneficiaza de soare tot timpul zilei.
Are o gradina splendita amenajata cu gust, cu o suprafata de 147 metri patrati cu acces la o imensa zona verde. Pentru iubitorii de animale va fi locuinta perfecta si nu numai!
O terasa de 15 metri patrati, partial inchisa. Poate fi un al doilea living. Un foisor amenajat cu un pat si o camera de depozitare.
Nu ezitati sa ne contactati!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici