Anunțul a fost dezactivat!

Apartament la cheie cu 3 camere decomandate 2 bai si balcon

Sibiu, Sibiu Acum 11 luni 87.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

68

An finalizare construcție
1982
Etaj
8
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10

Va oferim spre vanzare un apartament confort I, compus din 3 camere decomandate, 2 bai si balcon, situat in zona Vasile Aaron din Sibiu.
Locuinta insumeaza 68.2 mp utili 4 mp balcon si este pozitionata la etajul intermediar 8 al unui imobil cu 10 etaje, prevazut cu lift renovat.
Apartamentul este foarte luminos avand orientare sud-est si calduros fiind situat pe mijloc, compartimentarea acestuia este total decomandata, astfel: la intrare regasim un hol generos din care se face accesul in restul incaperilor, 3 camere, 2 bai, bucatarie inchisa cu camara, debara si balcon.
Apartamentul a fost recent renovat si finisat, printre dotari si imbunatatiri amintim de: usa metalica la intrare, centrala proprie pe gaz, calorifere din otel, parchet laminat, geamuri termopan, pereti gletuiti si zugraviti in lavabila alba, usi din lemn la interior, izolatie termica si fonica la exterior, gresie si faianta.
Accesul spre centrul orasul Sibiu se face cu mare usurinta, pe foarte multe cai de acces, astfel ambuteiajele din trafic nu vor reprezenta nici un fel de problema. In imediata apropiere se afla multe locuri de parcare, magazine, scoala, gradinita, farmacie, biserica, unitati bancare, piata agroalimentara, statii de autobuz, la doar 10 minute distanta se afla Centrul Comercial Shopping City.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, la pretul de 87.000 euro negociabil (TVA inclus), se accepta achizitia si prin credite bancare. ID intern: 1603.

Confort: 1 sporit
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici