Anunțul a fost dezactivat!

Apartament decomandat 2 camere | zona Piata Cluj

Sibiu, Sibiu Acum 4 luni 87.000 EUR
Zona

Piata Cluj

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

101

Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Vă prezentăm un apartament decomandat cu 2 dormitoare, într-o zonă deosebit de convenabilă a pieței Cluj și a pieței Cibin. Această proprietate este ideală pentru oricine caută o locuință confortabilă și bine amplasată în Sibiu.
La intrarea în apartament vă întâmpină un hol generos, care se deschide în camerele principale. Dormitorul principal este cu deschidere catre balconul propriu, care oferă o vedere impresionantă către oraș, iar al doilea dormitor este situat în capatul holului, fiind despartite de baie si debara. Bucătăria separată este mobilată și utilata, inclusiv aragaz cu cuptor si frigider.
Apartamentul beneficiază de o centrală proprie cu încălzire prin calorifere și sistem de aer condiționat, care îl face confortabil atât în sezonul de iarnă, cât și în cel de vară.
Această proprietate se vinde complet mobilată și utilată, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la echiparea locuinței. În plus, poziționarea sa convenabilă facilitează accesul la mijloacele de transport în comun și oferă un acces rapid la toate facilitățile necesare.
Pentru mai multe informații și programarea unei vizionări, vă rugăm să menționați ID-ul proprietății, respectiv: P13648.
Id intern: P13648

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 2%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici