Anunțul a fost dezactivat!

Apartament elegant la prima inchiriere

Brasov, Brasov Acum 10 luni 450 EUR
Zona

Avantgarden

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

56

An finalizare construcție
2020
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Complet
 Ansamblu rezidențial

Va propun spre inchiriere un aparatament deosebit de 2 camere aflat la prima inchirere cu loc de parcare si boxa. Este situat la etajul 3 al unui bloc cu 5 etaje.
Acest apartament este cu adevărat deosebit și vă va impresiona cu amenajarea și mobilierul său modern și elegant. Cu o orientare estică, acest apartament primește lumina naturală în timpul dimineții, creând o atmosferă caldă și plăcută .
Livingul spatios are zi zona de dining cu o masa mare si 6 scaune, perfecta pentru momentul cand veti avea oaspeti.
Una dintre caracteristicile sale cele mai remarcabile este balconul său spațios de 11 metri pătrați, care se întinde pe întreaga lungime a apartamentului - fiind locul perfect pentru a vă bucura de o cafea dimineața si a admira priveliștea.
Cu o bucătărie complet utilată, acest apartament vă va permite să vă pregătiți mesele preferate în confortul propriului cămin. Decorat cu bun gust și atenție la detalii, dormitorul principal va oferi o noapte de somn liniștită și odihnitoare.
Complexul Avantgarden 3 se extinde în partea de nord a superbului oraș Brașov, la iesirea spre Sibiu si viitorul aeroport.
Poziționarea deosebită și proximitatea față de stații de autobuz, supermarketuri: Mega Image, Penny ,Lidl), magazine si restaurante din complexul La strada mall concept, parc, unități de învățământ , unități financiar–bancare, zone verzi, saloane de infrumusetare, florarii îi oferă viitorului locatar motive optime pentru inchirerea acestui apartament.
Pentru a va convinge despre beneficiile acestui apartament precum si ale zonei rezidentiale Avantgarden 3 va asteptam cu entuziasm la vizionare.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici