Anunțul a fost dezactivat!

Apartament in Bloc Nou

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 75.000 EUR
Zona

Giurgiului

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

51

An finalizare construcție
2022
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Va propun un frumos apartament situat in sectorul 4, la mica distanta de zona comerciala Berceni (Grand Arena, Selgros, Hornbach, Kaufland etc), chiar pe strada care duce la Dedeman Berceni.
Este vorba de un apartament situat intr-un imobil nou, cu instalatii sanitare, electrice si termice noi, care ani buni nu vor necesita interventii si costuri suplimentare, o investitie sigura intr-un apartament frumos.
Apartamentul este situat la etajul 1 al blocului care are Parter si 3 etaje. S-a constituit deja asociatie de proprietari, majoritatea locatarilor s-au mutat deja in apartamente. Apartamentul pe care il promovez este ultimul finisat si isi asteapta noul proprietar. Dispune de centrala termica si are un balcon mare de peste 7 mp. Suprafata utila a apartamentului este de peste 50 mp iar cea construita de 58mp. Finisajele sunt de calitate, apartamentul este gata de mutat. Se accepta si credit ipotecar. Pentru detalii si informatii referitoare la apartament va asteptam cu drag la o vizionare. Daniel, Apulum94.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici