Anunțul a fost dezactivat!

Apartament la cheie cu 3 camere de 76 mp utili zona Calea Su

Sibiu, Sibiu Acum un an 96.000 EUR
Zona

Piata Cluj

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

76

An finalizare construcție
2022
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Parțial

Se vinde in apropiere zonei Piata Cluj respectiv la intrare pe Calea Surii Mici, apartament cu 3 camere si 2 bai, pozitionat la parterul unui imobil tip bloc construit in anul 2022 cu regimul de inaltime parter 3 etaje etaj retras, cu doar 2 apartamente pe palier care beneficiaza de: lift, izolatie termica exterioara si acoperis terasat.
Apartamentul in suprafata de 76,34 mp este compartimenta astfel: camera de zi in suprafata de 18.08 mp , 2 dormitoare dintre care cel matrimonial de 13.20 mp respectiv 12.20 mp, 2 bai, bucatarie inchisa cu zona de luat masa de 11.14 mp, hol 6.27 mp si sas de 6.53 mp.
Holul de acces beneficiaza de spatiu special amenjat pentru amplasarea unui cuier cu pantofar si a unui dressing.
Amenajarile interioare sunt modern si fac parte din gama premium, acestea au fost facute in anul 2022, imediat dupa finalizarea imobilului, precum sunt: usi interioare din lemn, parchetul laminat de trafic intens, gresia, faianta, obiecte sanitare suspendate, pereti zugraviti cu vopsea lavabila.
Dotarile cu care se va preda locuinta sunt: centrala termica marca Bosch Buderus in condesare, incalzire in pardoseala, instalatia electrica trasa prin copex prin pardoseala cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere si interfon, geamuri termopan cu tamplarie PVC marca Sallamander cu 3 foi de sticla si 7 camere izolatoare termic si fonic, glafuri interioare si exterioare, usa metalica de acces anti-efractie marca Efe, racorduri apa-canal icirc;n bucatarie si bai, racord gaz metan la bucatarie, instalatii pentru gaz, curent electric si apa, contorizare individuala si contoare montate, prize si icirc;ntrerupatoare montate, instalatii pentru Internet, Telefon, TV, pereti interiori tencuiti ( tencuiala pe baza de var-ciment ), gletuiti si zugraviti in lavabila alba.
In fata imobilului este locul de parcare privat special amenajat care este inclus in pretul de achizitie.
Valoarea de achizitie a apartamentului este de 96.000 euro, acesta se poate achizitiona si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 1123.

Confort: 1 sporit
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici