Anunțul a fost dezactivat!

Apartament la casa ultracentral,zona Bdul Magheru

Oradea, Bihor Acum un an 88.000 EUR
Zona

Ultracentral

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

80

An finalizare construcție
1930
Etaj
parter
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Preț negociabil

EXCLUSIVITATE!COMISION 0% LA CUMPARATOR!
Va propun spre achizitie un apartament la casa situat in zona istorica a orasului Oradea,in imediata vecinatate a Facultatii de Arhitectura , Facultatii de Protectia Mediului si de Drept.
.Locuinta ,spatioasa,calda si primitoare te cucereste de la prima vedere.In contradictie cu localizarea ultracentrala langa o artera aglomerata a orasului, B-dul Magheru,aici te intampina linistea si mireasma trandafirilor din curtea amenajata cu diferiti arbusti ornamentali ceea ce face din acest apartament un adevarat camin pentru orice familie.
.Constructia solida din caramida cu pereti exteriori cu o grosime de 50-60 cm.si regim de inaltime de 2.80 m.este compusa din 2 camere spatioase ,bucatarie,camara de alimente, Sas ( adica o a treia camera care este mai mica in jur de 3/2 mp) ,baie ,antreu, curte de lumina ,pod ,boxa in pivnita cu o suprafata de aprox.30 mp.,curte comuna in indiviziune de 136 mp.unde apartamentul beneficiaza de 2 locuri de parcare terasa de 8mp.,si o gradina de legume care poate fi amenajata si ca loc de relaxare si agrement.
Camerele spatioase si luminoase beneficiaza pe tot parcursul zilei de lumina calda a soarelui care invadeaza spatiul prin suprafetele vitrate mari.Ferestrele si usile interioare sunt din lemn masiv iar la hol si bucatarie acestea sunt tip termopan. In camere podelele sunt din lemn masiv,in bucatarie regasim parchet laminat iar baia este finisata cu faianta si gresie si este dotata cu cada. Casa se vinde nemobilata, si necesita unele renovari. Incalzirea este de la termoficarea orasului, dar la usa de la apartament este si gazul care poate fi introdus in locuinta.
Pozitionarea acestei locuinte in imediata vecinatate a principalelor puncte de interes turistic ,social si economic ale Oradiei o recomanda atat ca spatiu de locuit cat si celor care doresc sa obtina un randament bun prin inchiriere.
Proximitati:str.Gh.Doja,B-dul Magheru,mag.Crisul,Policlinica nr.1,Spitalul Judetean,Parcul I.C.Bratianu,Tribunalul Bihor,Scoala Oltea Doamna,etc. Pretul este usor negociabil.
Pentru detalii suplimentare sau pentru programare la vizionare va stau ,cu drag ,la dispozitie!

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici